• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
6. september 2020

Sveler

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Sveler

Skal du lage noe kjapt og enkelt til kaffen eller kanskje en skikkelig god lunsj? Hva med å lage sveler? Du behøver ikke å ha en takke for å lage disse, men en stekepanne med godt non-stick belegg holder lenge.

Sveler er gode enten de serveres med rørte blåbær, eller bare med smør og sukker!

Sveler

Sveler

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 6. september 2020
  • 10-14 stk
  • 30 min
  • Skriv ut
Oppskrift sveler
Ingredienser
  • 3 ss smør
  • 3 egg
  • 4 ss sukker
  • 6 dl hvetemel
  • 1/2 ts natron
  • 1 ts hornsalt
  • 1 ts vaniljesukker
  • 6 dl kefir
Slik gjør du det
Steg 1
Smelt smøret og sett det til side mens du gjør resten.
Steg 2
Visp egg og sukker luftig.
Steg 3
Bland sammen hvetemel, natron, hornsalt og vaniljesukker. Ha i melblandingen og kefir vekselsvis i eggeblandingen, under omrøring. Ha i det smeltede smøret helt til slutt.
Steg 4
Stek svelerøren på en takke eller i en stekepanne.
Steg 5
Server svelene med smør og sukker, med syltetøy, brunost eller hva du foretrekker. Håper det smaker!

Stikkord

  • Pannekaker

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Hvit pizza med kantareller og bacon
Panert kylling

Relaterte innlegg

Vepsebol
19. desember 2020
0 kommentarer

Vepsebol

Julesnurrer (juleskillings)
9. desember 2020
0 kommentarer

Julesnurrer (juleskillings)

Sjokoladekake i langpanne med kokosdryss
30. mai 2020
0 kommentarer

Sjokoladekake i langpanne med kokosdryss

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales