
Forrige helg bestemte jeg meg for å lage tacosalat. Jeg hadde egentlig tenkt å følge en tidligere oppskrift på tacosalat fra bloggen, men underveis i innkjøpet ble avviket fra den opprinnelig oppskriften stadig større og større. Resultatet ble en utrolig digg tacosalat med biffstrimler. Ja faktisk så god at jeg måtte skynde meg å ta bilder og notere ned oppskriften før jeg kunne nyte maten.
Har du 5 minutter ekstra kan du gjøre som meg, og lage både salsa og tacokrydder selv.
- Oppskrift: Enkel og god hjemmelaget salsa
- Oppskrift: Hjemmelaget tacokrydder
Tacosalat er også en fin anledning til å rydde i den grønnsaksskuffen i kjøleskapet. Bruk ingredienslisten under til inspirasjon, og erstatt noen av grønnsakene med hva annet som måtte passe. Har du ikke biffstrimler kan du bruke andre typer kjøtt (eller linser), se eksempelvis denne oppskriften på tacosalat med karbonadedeig eller denne tacosalaten med kylling.
