
I dag er det fredag og for mange betyr det tacofredag. Selv endte jeg opp med å lage tacosalat, som ikke bare er fantastisk godt, men også et sunnere alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen.
Det er ingen fasit på hva man serverer til tacoen, og vi har alle våre preferanser. Noen liker ananas, andre sopp, noen tomater. Selv forsøker jeg å variere litt fra gang til gang, og bruker gjerne anledningen til å rydde i kjøleskapet. Har jeg en åpnet pakke spinat eller har salat liggende, et granateple, kanskje en halv rødløk eller avokado, da er dette ypperlige tacoingredienser. Bruk gjerne derfor ingredienslisten i denne oppskriften til inspirasjon, og benytt samtidig anledningen til å bli kvitt noen grønnsaker fra kjøleskapet.
Tips! Fetaost har mye smak, og jeg behøver derfor ikke så store mengder som jeg ville brukt dersom det hadde vært hvitost.
Har du litt ekstra tid til rådighet anbefaler jeg deg også å lage tacokrydderet. Det smaker ikke helt som Old del Paso, og du har kontroll saltinnhold og kan smake deg frem til den smaken du liker best.
Håper tacosalaten faller i smak!

Hei har dere glutenfritt middag jeg liker å lage middag
Hei
Denne tacosalaten er egentlig naturlig glutenfri, men les innholdsfortegnelsen på tacokrydderet og nacho chipsen for å være sikker på at disse ikke inneholder spor av gluten (kan variere fra merke til merke) 🙂