Tacowraps med hvitløksdressing

Lages på: 25 minutter Nivå: Enkel
taco wraps med hvitløksdressing

Endelig fredag, og som i veldig mange norske hjem så er det taco på menyen. Nærmere bestemt tacowraps med hvitløksdressing.

Taco, burritos, fajitas og andre tex mex varianter er kanskje ikke en kulinarisk opplevelse. Men når det er fredag og jeg kommer hjem fra trening klokken 19:00, så er raske og enkle middagsretter, som samtidig gir meg en god fredagsfølelse midt i blinken. Så selv om det ikke er her jeg får utfordret meg selv på kjøkkenet så synes jeg at taco, tacowraps, fajitas og andre kjappe løsninger passer fint på en fredags kveld. Det er jo ekstra godt når man lager alt fra bunnen av.

Tacowraps

Er du like glad i tex mex som det jeg er? Da kan jeg friste med en god oppskrift på tacosalatkyllingburritos eller  chili con carne. Eller se andre retter innen tex-mex  som jeg tidligere har publisert.

Tacowraps med hvitløksdressing

0 fra 0 vurderinger
Type rett MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

4

tortillas
Tilberedning

15

minutter
Steketid

10

minutter
Totalt

25

minutter

Ingredienser

  • 500 gram karbonadedeig

  • 2 ss tacokrydder

  • 1/2 stk rødløk

  • 1 stk spisspaprika

  • 8 stk cherrytomater

  • 1/2 stk agurk

  • Hvitløksdressing
  • 1/2 boks lettrømme/kesam

  • 1/2 ts tørket persille

  • 1 fedd hvitløk

  • 1 ts sitronsaft

  • 1 klype sukker

  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Start med å lage hvitløksdressingen slik at den får stå å trekke litt smak før resten er ferdig.
  • Bland sammen persille, finhakket hvitløk, sitronsaft og sukker i en liten skål. Smak til med riktig mengde salt. La dressingen stå til resten er ferdig
  • Brun karbonadedeigen kjapt i en varm stekepanne.
  • Bland inn tacokrydder, enten hjemmelaget tacokrydder eller ferdigkjøpt. Stek videre i et par minutter.
  • Vask og del løk, paprika, agurk og tomater i smått.
  • Varm tortillas enten i mikro eller et halvt minutt i en varm stekeovn.
  • Fordel tex-mex fyllet utover lefsen, sammen med grønt og hvitløksdressing. Fold tortillasen som en wrap og nyt mens den enda er varm.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*