• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
27. november 2015

Tacowraps med hvitløksdressing

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Tacowraps

Endelig fredag, og som i veldig mange norske hjem så er det taco på menyen. Nærmere bestemt tacowraps med hvitløksdressing.

Taco, burritos, fajitas og andre tex mex varianter er kanskje ikke en kulinarisk opplevelse. Men når det er fredag og jeg kommer hjem fra trening klokken 19:00, så er raske og enkle middagsretter, som samtidig gir meg en god fredagsfølelse midt i blinken. Så selv om det ikke er her jeg får utfordret meg selv på kjøkkenet så synes jeg at taco, tacowraps, fajitas og andre kjappe løsninger passer fint på en fredags kveld. Det er jo ekstra godt når man lager alt fra bunnen av.

taco wraps med hvitløksdressing

Er du like glad i tex mex som det jeg er? Da kan jeg friste med en god oppskrift på tacosalat, kyllingburritos eller  chili con carne. Eller se andre retter innen tex-mex  som jeg tidligere har publisert.

Tacowraps med hvitløksdressing

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 27. november 2015
  • 4 tortillas
  • 25 min
  • Skriv ut
Tacowraps med hvitløksdressing - fb
Ingredienser
  • 500 gram karbonadedeig
  • 2 ss tacokrydder
  • 1/2 rødløk
  • 1 spisspaprika
  • 8 cherrytomater
  • 1/2 agurk
  • Hvitløksdressing
  • 1/2 boks lettrømme/kesam
  • 1/2 ts tørket persille
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts sitronsaft
  • 1 klype sukker
  • 1 klype salt
Slik gjør du det
Steg 1
Start med å lage hvitløksdressingen slik at den får stå å trekke litt smak før resten er ferdig.
Steg 2
Bland sammen persille, finhakket hvitløk, sitronsaft og sukker i en liten skål. Smak til med riktig mengde salt. La dressingen stå til resten er ferdig
Steg 3
Brun karbonadedeigen kjapt i en varm stekepanne.
Steg 4
Bland inn tacokrydder, enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt. Stek videre i et par minutter.
Steg 5
Vask og del løk, paprika, agurk og tomater i smått.
Steg 6
Varm tortillas enten i mikro eller noen sekunder i en varm stekeovn.
Steg 7
Fordel tex-mex fyllet utover lefsen, sammen med grønt og hvitløksdressing. Fold tortillasen som en wrap og nyt mens den enda er varm.

 

 

Stikkord

  • Tex-mex
  • Wraps

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Blomkålsuppe med chorizo og vårløk
Grove scones – Kjapp og enkel frokost

Relaterte innlegg

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa
4. mars 2021

Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa

TikTok-pasta
1. mars 2021

TikTok-pasta

Pizza med marinert kjøttdeig
27. februar 2021

Pizza med marinert kjøttdeig

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales