Det er ikke så mye hokus med denne oppskriften, og skal mye til for å feile.

  1. Start med å lage guacamolen. Oppskriften på den finner du i dette innlegget.
  2. Stek karbonadedeig og strimlet kylling i en varm panne, i 2-3 omganger. Legg kjøttet til side etter hvert som det blir ferdigstekt.
  3. Del løk og paprika i strimler og surr det i pannen til løken begynner å bli blank og myk.
  4. Ha det ferdigstekte kjøttet tilbake i pannen, ha oppi krydrene og tilsett hakkede tomater.
  5. La det hele putre 3-5 minutter. Dersom du ønsker en litt tynnere konsistens kan du tilsette litt mer hakkede tomater eller en skvett vann.
  6. Varm tortillasene rett før servering.

Server tex-mex på nyvarmede tortillas, sammen med biter av ananas, guacamole og litt mager kesam eller lettrømme.

Tex-mex digg i en wrap

Utrolig god guacamole