
Den siste uken har jeg laget disse thai-inspirerte fiskekakene ikke mindre enn et par ganger. Nå skal jeg innrømme at det ikke bare skyldtes at jeg syntes de var utrolig spennende og gode på smak, men den første gangen oppdaget jeg at jeg ikke hadde potetmel og melk. Fiskekakene ble fortsatt veldig gode på smak, men jeg mistenkte de ville bli enda saftigere dersom jeg også fikk spedd i litt melk. Noe som stemte særdeles bra.
Som tilbehør til disse thai-inspirerte fiskekakene laget jeg en enkel mangosalat med et lite dryss granateple, en herlig kombinasjon mot den litt spenstige laksen. Jeg vurderte først å servere de med en liten klatt lettrømme eller mager kesam, men det var slett ikke nødvendig.
Så har du lyst på en kjapp og spennende fiskemiddag, forsøk thai-inspirerte fiskekaker.
Tips! Bruk gjerne en foodprosessor eller matmølle (hakkefunksjonen til stavmikseren) når du lager farsen til fiskekakene.