
Torsk med pasta og pesto er en enkel hverdagsmiddag som er serveringsklar på cirka 20 minutter. Da har jeg også tatt høyde for at du lager basilikumspestoen fra bunnen av, for den kan rett og slett ikke sammenlignes med glassene du kjøper på butikken.
- Se oppskrift på hjemmelaget pesto.
Om du vil ha en litt mildere variant kan jeg også anbefale å teste ut avokadopesto eller en variant med spinat. Sistnevnte er også en fin måte å bli kvitt spinat man har liggende før den blir for gammel.
Torsk har et ufortjent dårlig rykte. Jeg synes den ofte kan være litt krevende, både fordi den er byr ikke på så mye smak og fordi den er så mager. At den er mager er i og for seg positivt, men samtidig så er magre fiskearter mye mer varmesensitive, og koker/steker man fisken for hardt, så risikerer du et tørt resultat. Følge derfor nøye med på fisken, så snart den begynner å flake seg så er den ferdig.
Andre torskeoppskrifter fra bloggen:

Har du et alternativ til granateple?:)
Hmm, da lurer jeg på om jeg kanskje hadde gått for noen gode og smakfulle cherrytomater 🙂