Slik lager du torsketaco med mangosalsa

  1. Selve torsketacoen er svært fort gjort å lage hvis du allerede har laget tacokrydderet eller har ferdigkjøpt så start gjerne med mangosalsaen. Oppskrift på tacokrydder kommer i eget innlegg, men enn så lenge har jeg lagt det til lengre ned på siden.
  2. Del en godt moden mango i små terninger og ha de i en liten bolle.
  3. Kutt vårløken i tynne skiver og bland den sammen med mangoen, sammen med finhakket chili (husk å fjern steinene), saften av en lime og en liten skvett god olivenolje. La salsaen stå til at torsketacoen er ferdig.
  4. Hvis du har planer om  å lage en hjemmelaget guacamole så har jeg oppskrift her, og kan med fordel gjøres før du går i gang med tacoen.
  5. Del torskefileten i biter på ca 2x5cm. Tilsett tacokrydderet og stek bitene på middels høy varme i ca 6-8 minutter. Torsk har en mye løses konsistens enn kyllingen, så vær forsiktig når du vender bitene.
  6. Mens torsken steker har du nok av tid til å gjøre klar salaten og dele agurken i små terninger.
  7. Varm tortillas-lefsene i 20 sekunder i en  forvarmet stekeovn (ca 20 sekunder) eller hiv de i mikroen. Vi pleier å bruke stekeovnen og varmer to tortillas av gangen.
  8. Fordel torsketaco med mangosalsa utover en forvarmet tortillas, sammen med grønnsaker, guacamole og gjerne en liten skje mager kesam.

Håper det smaker!

Torsketaco med mangosalsa

Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder finner du her. Krydret oppbevares i en tett boks eller i et glass, og holder til ca 4 middager.

Har du sett noen av mine andre tacovarianter? Siden jeg startet bloggingen har jeg blant annet laget pulled chicken tacotacogryte av karbonadedeig og også en sunnere tacosalat, som alle har blitt tatt godt imot hjemme.

 

Legg gjerne igjen en kommentar nederst siden hvis du har en kommentar eller spørsmål til denne oppskriften på torsketaco med mangosalsa 🙂

Lik gjerne Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Du kan også få høydepunkter fra Sunnere Alternativ direkte i innboksen din ved å legge inn e-posten din her (ca 1 e-post i mnd). E-posten din vil ikke bli brukt til noe annet 🙂