Tortilla tacomuffins

Lages på: 40 minutter Nivå: Enkel
Tacomuffins

Har du noen tortillaslefser som begynner å bli tørre, trenger tips til hva du skal putte i matboksen eller ha med på bilturen, eller kanskje du bare trenger litt variasjon i fredagstacoen? Test disse enkle tacomuffinsene. Enkel middagsmat som også egner seg godt med på tur. Hiv noen i fryseren og ta de opp når det måtte passe.

Har du andre favorittingredienser til taco (mais, ananas, tomat, sopp, bønner etc), så bruk de gjerne i oppskriften. Jeg ønsket akkurat denne gangen å gjøre det enklest mulig, så da ble den kanskje litt kjedelig for noen.

Håper tacomuffinsene faller i smak!

Tacomuffins

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagNivå: Enkel
Porsjoner

6

stk
Tilberedning

25

minutter
Steketid

15

minutter
Totalt

40

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • Tacomuffins
  • 3 stk 3 tortillalefser

  • 500 gram 500 karbonadedeig

  • 1 stk 1 gul løk

  • 1 stk 1 paprika

  • 2 ss 2 tacokrydder

  • 2 dl 2 salsa

  • 6 ss 6 lettrømme

  • 50 gram 50 revet hvitost

  • Tilbehør
  • Salat

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220 grader, vanlig over- og undervarme.
  • Stek karbonadedeigen i en varm panne, gjerne i to omganger. Bland inn finhakket løk og paprika når karbonadedeigen begynner å bli ferdigstekt.
  • Tilsett et par spiseskjeer med tacokrydder (gjerne hjemmelaget tacokrydder om du har) og salsa. Du kan enten lage salsaen selv, eller kjøpe et glass på butikken. Jeg vil så klart anbefale deg å lage den selv hvis du har tid. La det putre noen minutter.
  • Del hver tortillaslefse i 4 deler, og legg to og to deler i et muffinsbrett slik bildet under viser. Det er viktig at du bruker en form for store muffins og at det er et non-stick belegg i formen. Smør eventuelt formen med bittelitt formfett dersom du er redd for at det kommer til å sitte fast.Brette tortillaslefser
  • Fordel tacofyllet i hver av lefsekoppene. Følg på med en liten klatt lettrømme om du ønsker og bittelitt ost.Tacomuffins in the making
  • Stek tacomuffinsene midt i stekeovnen i 10-15 minutter til osten har smeltet og “vingene” begynner å få farge.
  • La muffinsene avkjøle seg noen minutter i formen mens du kutter opp en enkel grønnsalat.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*