• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
12. mai 2020

Tunfisksalat med vårløk

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Påleggssalat med tunfisk

Nå har nok en påleggsalat funnet veien til bloggen, denne gangen en tunfisksalat med vårløk. Perfekt på brødskiva eller som et innslag på koldtbordet! Tunfisksalaten holder noen dager i kjøleskapet, og er nok til cirka 4-6 brødskiver (avhengig av hvor tykt lag med tunfisksalat du legger på).

Ikke hadde jeg trodd at denne våren skulle bli våren for påleggssalater. Først ut var en eggesalat, som jeg akkurat var litt for sent ute med å lage til påsken. Det stoppet heldigvis ikke dere følgere i å lage denne salaten, og i løpet av kort tid fikk jeg flere bilder og tilbakemeldinger av fornøyde følgere som hadde testet den. Deretter tok det ikke lang tid før jeg slo til med en kreolsk kyllingsalat. Også her har dere latt dere imponere, og mye bedre enn de ferdigkjøpte kyllingsalatene på butikken!

Så om du ikke lot deg inspirere av denne tunfisksalaten, sjekk gjerne ut eggesalaten eller kreolsk kyllingssalat. Håper det smaker!

Tunfisksalat

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 12. mai 2020
  • 4-6 porsjoner
  • Skriv ut
Tunfisksalat
Ingredienser
  • 1 boks (170 gram) tunfisk i lake
  • 3 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1/2 ss sitronsaft
  • 2 vårløk
  • 1 stangselleri (valgfritt)
  • 1/4 ts sennepsfrø (valgfritt)
  • Salt og pepper
Slik gjør du det
Steg 1
Hell av all laken av tunfisken. Jeg klemte også ut litt ekstra av vann, for at tunfisksalaten ikke skal bli for flytende.
Steg 2
Bland lettrømme, majones, sitronsaft i en liten skål.
Steg 3
Finhakk vårløk og stangselleri og ha det i skålen med rømmeblandingen. Jeg pleier å skrelle stangselleriet for at den skal bli mildere på smak.
Steg 4
Bland inn tunfisken og knuste sennepsfrø (valgfritt), og smak til med salt og pepper.
Steg 5
Server tunfisksalaten på grovt brød, gjerne med litt salat. Håper den faller i smak!

 

Stikkord

  • påleggssalat

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Grovbrød med havrekli
Kanelstjerne

Relaterte innlegg

Hasselnøttpålegg (sjokoladepålegg)
3. november 2020
0 kommentarer

Hasselnøttpålegg (sjokoladepålegg)

Enkel hummus
7. oktober 2020
0 kommentarer

Enkel hummus

Blåbærsyltetøy
3. september 2020
0 kommentarer

Blåbærsyltetøy

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales