Selv om jeg valgte å urtemarinere en indrefilet av svin så er det ikke noe i veien for å også bruke andre kjøttyper.

Du kan fint bruke stekeovnen istedenfor grillen. Sett ovnen på 190 grader, sett kjøttstykket midt i ovnen med et steketermometer. Kjøttet er ferdig når det har fått en kjernetemperatur på ca 65-66 grader.

Tidligere denne måneden publiserte jeg noen grilltips, som forhåpentlig kan føre til at du får et bedre resultat. Grilltipsene finner du her.

Jeg serverte urtemarinert indrefilet med et enkelt grillspyd og den nye populære brokkolisalaten. Flere tips til tilbehør finner du på denne siden.

Bruk gjerne kommentarfeltet nederst på siden dersom du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger på denne oppskriften.

Jeg oppdaterer sosiale medier hyppig med nye oppskrifter, så lik Facebook-siden min og følg meg på Instagram, så får du nye innlegg fra bloggen min rett i feeden din. Jeg forsøker også å sende ut skreddersydde nyhetsbrev en sjelden gang, så meld deg gjerne på via denne lenken for å gjøre en liten matblogger en tjeneste. E-posten blir så klart ikke brukt til noe annet.