Varm og mørk sjokolade

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Varm sjokolade

Endelig har vinteren kommet til Oslo og det er flotte skiløyper er tilrettelagt i marka. Enten du er glad i å gå på ski eller foretrekker å gå til fots, så er det veldig kos å skjemme seg bort med en stor krus varm sjokolade når man kommer inn igjen. Denne gangen har jeg laget en variant med mørk sjokolade, toppet med krem og litt revet sjokolade. Så enkelt og så utrolig godt!

Server varm sjokolade toppet med nypisket krem og litt revet sjokolade.

Mat du blir glad av - banner

Varm og mørk sjokolade med krem

0.0 fra 0 vurderinger
Type rett: DrikkeNivå: Enkel
Porsjoner

2

krus
Tilberedning

15

minutter
Kokemodus

Unngå at skjermen skrur seg av mens du lager mat

Ingredienser

  • 80 gram mørk sjokolade (70%)

  • 4 dl helmelk

  • 1/2 ss sukker

  • Topping
  • Krem

  • Revet sjokolade

Fremgangsmåte

  • Bryt den mørke sjokolade opp i terninger eller grovhakk den. Ha sjokoladen i en kasserolle sammen med en liten skvett melk og varm forsiktig opp til sjokolade har smeltet.
  • Spe på med resten av melken og bittelitt sukker, og kok forsiktig opp under omrøring.
  • Visp fløte til krem. Ha eventuelt i litt vaniljesukker i fløten dersom du ønsker.

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg Det glade kjøkken på Facebook

2 Kommentarer

  1. Denne kakaoen er den beste jeg har smakt! Jeg vil påstå at den smaker helt likt som Oslos beste kakao, nemlig den fra Samson! Jeg skal aldri lage kakao på noen annen måte igjen😁

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*