• OM MEG
  • KONTAKT
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail
Det glade kjøkken - logo
  • FORSIDE
  • OPPSKRIFTER
    • Jul (Sesong)
    • FROKOST
    • LUNSJ
    • MIDDAGSTIPS
    • — KJØTT —
    • — FISK —
    • — FUGL —
    • — KJØTTFRITT —
    • — HELGEKOS —
    • — PÅ UNDER HALVTIMEN —
    • DESSERT
    • BAKST
    • SUPPE
    • SNACKS
    • TILBEHØR
  • BLOGG
  • MENYER
  • TA KONTAKT
  • SØK
27. august 2016

Verdens beste omelett

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)
Gå til oppskriften

Forrige søndag laget jeg det som må være verdens beste omelett (eller frittata om du vil). Det er så klart veldig subjektivt, men fy søren så god den var. Den tar heller ikke så lang tid å lage. Kast sammen en enkel eggeblanding, fres litt løk og sopp i en  stekepanne og hell eggeblanding over sammen med litt skinke. Det er ikke mer som skal til for  å lage en helt perfekt helgefrokost.

Omeletten kan enten spises sammen med en salat eller gjør som meg og server den på nyristet grovt brød med noen tomater og avokadoskiver ved siden av. Enjoy!

Omelett - Den perfekte helgefrokost

Av: Rolf-Anders Vollan
  • 27. august 2016
  • 4 porsjoner
  • 15 min
  • Skriv ut
Verdens beste omelett
Ingredienser
  • 6 egg
  • 6 ss melk
  • 1/4 rødløk
  • 1-2 sjampinjonger
  • 2-3 soltørkede tomater
  • 3-4 skiver spekeskinke eller annen skinke
  • 1 liten neve revet hvitost
  • Gressløk
  • Salt og pepper
Slik gjør du det
Steg 1
Start med å skjære soppen i skiver og rødløk og soltørkede tomater i smått. Surr dette i litt olje i en liten stekepanne til løken er myk.
Steg 2
I mellomtiden kakker du eggene i en liten bolle. Tilsett så melk, finhakket gressløk, en neve ost og salt og pepper, og slå blandingen kjapt sammen med en gaffel.
Steg 3
Hell eggeblandingen forsiktig over resten i pannen og legg over noen skiver spekeskinke.
Steg 4
Legg på et lokk og la omeletten steke på lav til medium varme i ca 10 minutter. Steketiden vil variere litt ut fra hvor mye varme du har på og hvor stekepanne du bruker. Jo større stekepanne jo tynnere blir omeletten og kortere blir steketiden.

Verdens beste omelett

Stikkord

  • Omelett

Del dette:

  • Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)
  • Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innleggsnavigasjon

Melon og spekeskinke
Fiskesuppe med blåskjell

Relaterte innlegg

Indrefilet med fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Indrefilet med fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter
16. januar 2021
0 kommentarer

Fløtegratinerte poteter

Halvgrove proteinscones
11. januar 2021
0 kommentarer

Halvgrove proteinscones

Del dine tanker Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om meg

Rolf-Anders

Hei! Jeg heter Rolf-Anders og driver matbloggen Det glade kjøkken.

Her håper jeg å kunne inspirere deg både til å lage sunn og god hverdagsmat, og oppskrifter som bare skal nytes.

Les mer om bloggen her

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Stikkord

  • BBQ
  • Biff
  • boller
  • Brød
  • burger
  • curry
  • eltefrie rundstykker
  • eltefritt
  • glutenfritt
  • grateng
  • grillsalat
  • grovbrød
  • gryter
  • gryterett
  • Grøt
  • Hamburger
  • indisk
  • iskrem
  • Kanelsnurrer
  • kjøleskapsgrøt
  • Lasagne
  • mat i form
  • Omelett
  • one pot
  • Pannekaker
  • Pasta
  • Pizza
  • potet
  • Rundstykker
  • salat
  • Salsa
  • Scones
  • Smoothie
  • surdeig
  • sushi
  • Syltetøy
  • tapas
  • Tex-mex
  • Tilbehør til grillmat
  • tomatsuppe
  • Tradisjonelle brød
  • tradisjonsmat
  • vafler
  • Wok
  • Wraps

MOTTA SKREDDERSYDDE E-POSTER

Fyll inn navn og e-post for å registrere deg på e-post listen min. Jeg sender ut skreddersydde e-poster et par ganger i måneden, med små oppdateringer siden sist, matbloggtipset, tips og triks, nyheter mm.

Follow my blog with Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Mail

Finn noe som frister

  • Forside
  • Oppskrifter
  • Personvern
  • Bruk av bilder, tekst eller video fra nettsiden må avtales