På utkikk etter litt inspirasjon til en lettvint middag som er serveringsklar på cirka 15-20 minutter, som er litt hverdagsluksus, men samtidig er magert og godt? Da anbefaler jeg deg å teste denne viltwrapen med tyttebær og rømme, enklere middag skal du lete lenge etter. Hiv litt reinsdyrkav i stekepannen sammen med einebær, timian salt og pepper, og servér i en varm tortillas med litt grønt, tyttebær og ekstra lettrømme/mager kesam. Så godt og enkelt!

Fortsatt ikke helt overbevist? Her er noen andre wrap-oppskrifter fra bloggen:
- Laksetaco med mangosalsa
- Reinsdyrwraps med tyttebærkesam
- Gresk wrap med tzatziki
- Karbonadewrap med eple og tzatziki
Viltwraps med tyttebær og rømme
- 26. september 2018
- 4 wraps
- 15 min
- Skriv ut

Ingredienser
- 400 gram reinsdryskav
- 5 einebær
- 1/2 ts tørket timian
- 1/2 ts salt
- Kvernet pepper
- Smør til steking
- Tilbehør
- 4 tortillas
- Salat
- 4 vårløk
- Rørt tyttebær
- Lettrømme eller créme fraîche
Fremgangsmåte
- Steg 1
- Brun reinsdyrskavet i en varm stekepanne med smør. Ha i knuste einebær, tørket (eller fersk) timian, salt og pepper.
- Steg 2
- Skyll og skjær opp salat, vårløk og eventuelt andre ønskede grønnsaker.
- Steg 3
- Varm tortillas i stekeovnen eller i mikroen.
- Steg 4
- Fordel salat, stekt reinskav utover tortillaslefsen. Ha på en liten skje rømme/kesam og tyttebær. Nyt umiddelbart!