Viltwraps med tyttebær og rømme

Lages på: 15 minutter Nivå: Enkel
Viltwraps med tyttebær

På utkikk etter litt inspirasjon til en lettvint middag som er serveringsklar på cirka 15-20 minutter, som er litt hverdagsluksus, men samtidig er magert og godt? Da anbefaler jeg deg å teste denne viltwrapen med tyttebær og rømme, enklere middag skal du lete lenge etter. Hiv litt reinsdyrkav i stekepannen sammen med einebær, timian salt og pepper, og servér i en varm tortillas med litt grønt, tyttebær og ekstra lettrømme/mager kesam. Så godt og enkelt!

Wraps med reinsdyrskav, tyttebær og rømme
Wraps med reinsdyrskav, tyttebær og rømme

Fortsatt ikke helt overbevist? Her er noen andre wrap-oppskrifter fra bloggen:

Viltwraps med tyttebær og rømme

0 fra 0 vurderinger
Type rett: MiddagKjøkken: NordiskNivå: Enkel
Porsjoner

4

wraps
Tilberedning

15

minutter

Ingredienser

  • 400 gram reinsdryskav

  • 5 stk einebær

  • 1/2 ts tørket timian

  • 1/2 ts salt

  • Kvernet pepper

  • Smør til steking

  • Tilbehør
  • 4 stk tortillas

  • Salat

  • 4 stk vårløk

  • Rørt tyttebær

  • Lettrømme eller créme fraîche

Fremgangsmåte

  • Brun reinsdyrskavet i en varm stekepanne med smør. Ha i knuste einebær, tørket (eller fersk) timian, salt og pepper.
  • Skyll og skjær opp salat, vårløk og eventuelt andre ønskede grønnsaker.
  • Varm tortillas i stekeovnen eller i mikroen.
  • Fordel salat, stekt reinskav utover tortillaslefsen. Ha på en liten skje rømme og tyttebær. Nyt umiddelbart!

Har du testet oppskriften?

Del innlegget ditt på Instagram med #detgladekjøkken

Liker du oppskriften?

Følg @detgladekjokken på Pinterest

Har du testet oppskriften?

Følg siden på Facebook

Stikkord

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*