
Det er lenge siden jeg har lagt ut en ny wok-oppskrift på bloggen, eller i det hele tatt laget wok, så da var det på tide å ta frem wokpannen. Wok er jo så utrolig godt og det er bare fantasien som setter begrensninger for hva man kan ha oppi. Med andre ord midt i blinken når man skal rydde i kjøleskapet.
I dag deler jeg en oppskrift på wok med kylling og nudler, en enkel middag som er serveringsklar på under halvtimen. Størstedelen av arbeidet ligger egentlig i å kutte opp kjøtt og grønnsaker, mens resten er jo bare kjapp steking i pannen. Har du ikke alle grønnsakene jeg har listet opp i oppskriften så er det ikke noe i veien med å benytte noen andre. Her er det bare fantasien som setter begrensninger.
Dryss gjerne over litt koriander ved servering, da ser retten enda friskere ut og du får en ekstra god smak. Siden samboeren ikke er stor fan av koriander valgte jeg denne gangen å droppe det.
Håper woken faller i smak!