Wok av svin og red curry er en sunn og enkel hverdagswok som er perfekt for det som vil starte nyåret med litt sunne og gode matvaner. Woksausen er også svært lettvint og består bare av red curry paste (rød karripasta) og kokosmelk. Vanskeligere behøver det ikke å være.

Hvilke grønnsaker du velger å woke er opp til deg for her er det bare fantasien som setter begrensninger.

For å spare tid så kan du fint bruke frosne wok-grønnsaker. Disse er oftest minst like sunne, særlig nå på vinterstid, og  er et godt alternativ når det helst skal gå litt kjapt. Selv synes jeg det er litt mer sprett i de ferske grønnsakene, men iblant kjøper jeg enten frosne grønnsaker eller ferske wok-klare grønnsaker.

Tips! Hvis du ikke er så glad i kokossmaken så kan kokosmelk erstattes med matfløte.

Tips! Frosne wokblandinger er kjappere og kan faktisk være sunnere enn ferske grønnsaker, særlig nå på vinterstid.

Legg igjen en kommentar nederst siden enten  dersom du har spørsmål til denne oppskriften på wok av svin og red curry, du har noen innspill til hva du ønsker å lese mer om på blogger, eller dersom du har noe annet på hjertet:)