
Yoghurtsjokolade med sjokoladertrekk er så utrolig godt, og midt i blinken dersom du savner SOHO-sjokoladen som fantes for noen år siden.
Det er ikke første gangen jeg forsøker meg på å lage denne oppskriften, og i fjor vinter forsøkte jeg meg helg etter helg på å lage yoghurtsjokolade, med svært vekslende resultater. Denne gangen ble jeg fornøyd med resultatet, og jeg har forsøkt å lage disse både med og uten sukker. For en sukkerfri variant erstattet jeg bare den vanlige sjokoladen med en sjokolade uten sukker.
Oppskriften gir ca 15 biter med yoghurtsjokolade, avhengig av hvor store former du bruker. Som du ser på bildet så er noen hvite, som skyldes at jeg fikk en del fyll til overs.
PS! Fremgangsmåten jeg har brukt til å temperere sjokoladen i denne oppskriften er veldig forenklet, og er dessverre ikke helt riktig når man lager konfekt. Derfor er det mindre glans i disse, og bør også oppbevares i fryser eller kjøleskap.
Yoghurtsjokoladen bør oppbevares kjølig siden fyllet er av yoghurt, enten i kjøleskap eller fryser. Selv spiste vi disse oppe i løpet av svært kort tid, så tør ikke si noe om hvor lenge de kan stå 🙂
Håper de faller i smak!