Hjem » Personvern og informasjonskapsler

Personvern og informasjonskapsler

Når du og andre besøker Det glade kjøkken (https://detgladekjokken.no), samles det inn en del informasjon om ditt bruk. Opplysningene brukes til å forbedre og videreutvikle bloggen og kan ikke knyttes direkte til deg som enkeltperson. Rolf-Anders Vollan er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger knyttet til detgladekjokken.no.

Informasjonskapsler (cookies)

Det glade kjøkken bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å besøke detgladekjokken.no med en nettleser hvor bruk av informasjonskapsler er aktivert, samtykker du i denne bruken.

Dersom du ikke ønsker at nettleseren skal lagre informasjonskapsler, kan du selv skru av denne funksjonen i nettleseren din. Du kan også selv slette eksisterende informasjonskapsler. Hvordan det gjøres, vil variere basert på hvilken nettleser du bruker.

Analyseverktøy

Det glade kjøkken samler inn anonymifiserte opplysninger om besøkende på detgladekjokken.no. Formålet med dette er å bruke statistikk og besøkstall til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på bloggen, samt annonsekampanjer på Facebook og Instagram.. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Det glade kjøkken bruker tjenestene Google Analytics på nettsiden.

Annonser

Iblant har jeg annonsering via Google Adsense.
Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at Google og samarbeidspartnere kan vise personlig tilpassede annonser til brukerne av denne nettsiden basert på søkehistorikk og besøk på andre nettsteder.
Du kan når som helst velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Googles annonseinnstillinger.

 

Kommentarer

Når du som besøkende legger inn en ny kommentar på detgladekjokken.no må du fylle ut navn og e-post. Infoen du legger igjen i skjemaet blir lagret på detgladekjokken.no for å kunne gjengi din kommentar som en offentlig kommentar synlig for alle som besøker den aktuelle siden. E-postadressen vil aldri bli tilgjengelig for noen av de andre som besøker bloggen, men blir brukt for å kunne skille på seriøse/useriøse aktører, samt kunne skille kommentatorene fra hverandre.

Alle kommentarer som blir sendt inn blir manuelt moderert før de blir publisert på detgladekjokken.no.

Nyhetsbrev

Det glade kjøkken sender ukentlig ut nyhetsbrev. For å motta e-post må du aktivt registrere deg i skjemaet for påmelding til nyhetsbrev. Mailerlite er tjenesten som brukes til utsendelse av nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes dersom du skulle ønske å avmelde deg nyhetsbrevene. E-post adressen vil også slettes automatisk dersom den ikke lengre er aktiv (bounce).

Du vil aldri motta e-poster dersom du ikke har registret deg for nyhetsbrevslisten, og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene ved å følge instruksjonene nederst i hvert enkelt nyhetsbrev. Ønsker du å slette all data som er lagret om deg, ta kontakt med meg direkte.

Brukerundersøkelse

Det glade kjøkken bruker en gang iblant SurveyMonkey til brukerundersøkelser. Tjenesten bruker for å få tilbakemeldinger fra sluttbrukeren på både funksjon og innhold, og blir brukt til å forbedre nettsiden.

Det er ikke mulig for meg å identifisere individer eller spore din personlige trafikk på sidene. Det er heller ikke mulig (eller ønskelig) for meg å målrette annonsekampanjer mot deg personlig.

Databehandler er SurveyMonkey Inc., 1 Curiosity Way, San Mateo, California 94403, USA. Les mer om deres personvernpolicy på denne nettsiden.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 23. oktober 2022.