Personvern og informasjonskapsler

Når du og andre besøker Det glade kjøkken (https://detgladekjokken.no), samles det inn en del informasjon om ditt bruk. Opplysningene brukes til å forbedre og videreutvikle bloggen og kan ikke knyttes direkte til deg som enkeltperson. Rolf-Anders Vollan er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger knyttet til etkjokken.com.

Nettstatistikk

Det glade kjøkken samler inn anonymifiserte opplysninger om besøkende på detgladekjokken.no. Formålet med dette er å bruke statistikk og besøkstall til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på bloggen. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Det glade kjøkken bruker analyseverktøyet Google Analytics på nettstedet.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Det glade kjøkken bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å besøke detgladekjokken.no med en nettleser hvor bruk av informasjonskapsler er aktivert, samtykker du i denne bruken.

Dersom du ikke ønsker at nettleseren skal lagre informasjonskapsler, kan du selv skru av denne funksjonen i nettleseren din. Du kan også selv slette eksisterende informasjonskapsler. Hvordan det gjøres, vil variere basert på hvilken nettleser du bruker.

 

Nyhetsbrev

Det glade kjøkken sender ut nyhetsbrev cirka 1-2 ganger i måneden via e-post. For å motta e-post må du aktivt registrere deg i skjemaet for påmelding til nyhetsbrev. Mailchimp er tjenesten som brukes til utsendelse av nyhetsbrev. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes dersom du skulle ønske å avmelde deg nyhetsbrevene. E-post adressen vil også slettes automatisk dersom den ikke lengre er aktiv (bounce).

Du vil aldri motta e-poster dersom du ikke har registret deg for nyhetsbrevslisten, og du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevene ved å følge instruksjonene nederst i hvert enkelt nyhetsbrev. Ønsker du å slette all data som er lagret om deg, ta kontakt med meg direkte.