Få en sneak peek på 2017

Jeg har lyst til å dele noe spennende med dere lesere. Noe jeg har gått rundt og tenkt på de siste månedene og som vil påvirke bloggen min. I tillegg tenkte jeg også å si litt om noen av bloggmålene jeg har satt meg for 2017, som sannsynligvis også vil påvirke bloggen, på innholdssiden.

Starter liksågodt med målene mine for 2017. Vegrer meg litt for å kalle ting for nyttårsløfter, men velger heller å kalle dette for målsettinger. Disse målsetttingene er nødvendigvis ikke hugget i stein, men vil kunne endre seg litt underveis.

  • Hovedfokus på enkel hverdagsmat. Det er tross alt flest hverdager, og er du som meg så har du nok av andre ting til å bruke tiden på til hverdags. Hverdagsmaten er en viktig del av bloggen og vil fortsatt være primært sunne oppskrifter.
  • Flere bakeoppskrifter. Det siste året skal jeg innrømme at jeg har vært ganske dårlig på å legge ut bakeoppskrifter. I hvert fall hvis du da ser bort i fra alle de eltefrie oppskriftene som har blitt lagt ut, der har det jo kommet en del.
  • Varierte supper. Suppe er så undervurdert, både som forrett og middag. Det finnes så utrolig mange spennende supper, og jeg håper jeg i løpet av 2017 kan inspirere deg til å forsøke noen av suppeoppskriftene mine
  • Flere blogginnlegg. Bloggen min består stort sett av det jeg kaller for oppskrifter. Jeg har et mål om at jeg i 2017 skal skrive flere blogginnlegg, som typisk vil være tips, samleinnlegg, oppsummeringer eller tilsvarende. Blogginnleggene som ikke er rene oppskrifter kan du finne på denne siden.
  • Flere spennende e-poster. I 2017 har jeg lyst til å sende ut skreddersydde e-poster hyppigere. E-postene vil ha et relevant innhold og vil sannsynligvis inneholde en del ting som ikke blir lagt ut på bloggen. Vil du motta slike e-post fra meg så kan du melde deg på e-post listen min. Du kan når som helst melde deg av denne tjenesten.
  • Bedre kvalitet på innhold. Jeg har et mål om å skrive bedre. Mange ganger går det litt kjapt fordi jeg må skynde meg med å få ut en eller annen oppskrift før jeg skal fly avgårde. Dette går dessverre utover kvaliteten på innholdet, og slår naturlig nok tilbake på meg. Jeg må lære meg å bruke mer tid på hvert innlegg, og gjerne lese korrektur flere ganger før jeg trykker på publiser-knappen.
  • Mer aktiv i sosiale medier. Jeg har en Facebook-side og jeg har en Instagram-konto. Disse bruker jeg i dag aktivt til å poste nye oppskrifter. Kanskje 2017 er året hvor jeg bruker disse mediene litt mer aktivt.

Nytt navn

Som nevnt innledningsvis så har jeg lyst til å dele noe veldig spennende med dere. Jeg har nemlig tenkt å endre navn på bloggen, fra “Sunnere Alternativ” til “Det Glade Kjøkken“. Et navnebytte er noe jeg har jeg tenkt veldig mye på de siste månedene, og tror det kan være fint med en forandring. Jeg synes fortsatt navnet Sunnere Alternativ klinger fint og jeg kommer også videre til å ha hovedfokuset på sunne og gode oppskrifter. Men under navnet Det Glade Kjøkken så vil det også være rom for å publisere en oppskrift uten å føle jeg bedrar leserne.

Ellers vil jeg også nevne at alle de tidligere publiserte oppskriftene fortsatt vil ligge der, bloggen vil være den samme, men navnet blir nytt og det blir noen minimale justeringer.

Dette var en liten sneak peek på 2017. Hvis det er noe du savner på bloggen min, enten det er oppskrifter eller annet, så si gjerne i fra. Du kan enten legge inn en kommentar nederst på siden, eller så er det bare å bruke kontaktskjemaet på siden.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*