Sommerens spennende prosjekt

Jeg har en spennende nyhet som jeg ønsker å dele! Til når har jeg holdt dette for meg selv, men synes det er på høy tid å dele nyheten med dere lesere. I det siste har jeg nemlig jobbet med å få på plass et helt nytt design på Det glade kjøkken. Det er fortsatt litt som gjenstår, men gjett om jeg gleder meg til å komme i mål. Det har vært utrolig mye arbeid, så om du synes det har vært litt stille fra meg den siste tiden så er det en god grunn til det

Bloggen må nemlig settes opp på nytt med nye maler og over 500 oppskrifter skal flyttes over til ny løsning. Ikke bare skal de flyttes over, men en del av de skal også ryddes litt opp i, før jeg går live med de nye sidene. Du kan tro at dette er litt av et prosjekt, hvor alt foregår på fritiden min i tillegg til den andre bloggen min.

Årsaken til at jeg ønsker å sette opp bloggen på nytt er rett og slett at den begynner å bli utdatert og supporteres ikke lengre av utviklingsleverandøren. Dette betyr at jeg faktisk risikerer at den på sikt kan falle ned av seg selv dersom jeg ikke tar noen grep. I tillegg begynner jeg å bli veldig klar for en ny og fresh blogg, som jeg håper dere setter pris på. Jeg tror ikke jeg kan satse på å ha alle oppskriftene helt oppdaterte til lanseringen, men må nok ta de litt løpende i ettertid også. Jeg bare håper at dere blir fornøyd med det nye designet, det er det aller viktigste!

Jeg har de siste årene kjørt en spørreundersøkelse i løpet av høsten, og har planer om å gjøre det også denne høsten etter at den nye bloggen er ute.

Her er et lite bilde av den nye forsiden, samt den nye oppskriftsmalen. Blir det ikke fint?

Forsiden

Den nye forsiden er ikke så alt for ulikt den gamle. Men her har jeg flere muligheter til å legge inn bannere, fremheve ulike kategorier og styre innholdet mer fritt.

Det glade kjøkken - forside

 

Oppskriftsmalen

Den nye oppskriftsmalen er jeg svært fornøyd med. Den er veldig oversiktlig og med plass for store og fristende bilder. Den har også en snarvei ned til selve oppskriftskortet som jeg tror kan bli veldig nyttig for dere.

Det glade kjøkken - oppskrift

 

Hva tror dere? Blir det bra?

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*