Hjem » tangzhong

Stikkord: tangzhong

Bak tradisjonell gjærbakst etter den japanske teknikken som kalles tangzhong, og du får et mye saftigere resultat.

Tangzhongbrød

Grovbrød tangzhong

Lages på: 3-4 timer Nivå: Middels

En leser spurte meg om jeg hadde forsøkt å lage grovbrød tangzhong, og nysgjerrig som jeg var så måtte jeg jo teste ut dette. Jeg har jo fra før av […]

Skillingsboller tangzhong

Kanelsnurrer (tangzhong)

Lages på: 3 timer Nivå: Middels

Kanelsnurrer (eller skillingsboller om du vil) er noe av det beste jeg vet, og jeg kan sette i meg et nesten ubegrenset antall på null komma niks. Kunne sikkert spist […]

Oppreiste kanelsnurrer

Oppreiste kanelsnurrer i kjent tangzhong stil

I går gjorde jeg et forsøk på å lage gresskarboller etter tangzhong-teknikken. Tangzhong-teknikken gav en utrolig saftig og luftig bakst, men om de lignet så mye på gresskar er en […]

Gresskarboller - tangzhong

Gresskarboller i tangzhong-stil

Jeg kom tilfeldigvis over noen flotte gresskarboller på nettet for noen uker siden, og tenkte at dette hadde vært veldig morsomt å prøve seg på. Og siden jeg jeg tillegg […]