Tilbakeblikk på januar 2016

Det nærmer seg slutten på årets første måned og sesongens siste vintermåned står for tur. I dag fyller også bloggen min et halvt år, og det har så langt vært en utrolig morsom opplevelse.

Jeg har til nå publisert over 100 forskjellige oppskrifter, fått svært mange hyggelige tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente, og har de siste halve året også fått utfordret meg selv på kjøkkenet. Selv om jeg har publisert såpass mange oppskrifter så er det flere av de jeg både har trengt 2 og 3 forsøk på å komme frem til en oppskrift som var god nok til å legge ut på bloggen. Mens noen oppskrifter får nok aldri se dagens lys på bloggen 😉

Jeg setter svært stor pris på innspill fra dere lesere og håper at dersom det er noe dere lurer på angående oppskriftene så tar dere kontakt, enten via kommentarfeltet nederst eller bruker kontakskjemaet på siden. Dersom det er noen oppskrifter dere savner eller dersom dere har andre innspill så tar jeg gjerne i mot det, enten det er ris eller ros.

Selv om tilbakemeldinger fra dere er en svært stor motivasjon i seg selv, så må jeg innrømme at det er også er gøy å se at Sunnere Alternativ får stadig flere både faste og nye lesere. På Facebook har jeg nå over 5300 følgere mens tallet nylig bikket 1000 på Instagram, så det er fortsatt plass til noen flere. Utrolig morsomt at noe som egentlig startet som et sted hvor jeg kunne samle alle oppskriftene mine på, nå blir fulgt av mennesker rundt i hele landet.

Her er det 5 mest populære oppskriftene på detgladekjokken.no i januar.

Pasta med kylling og soltørkede tomater
1. Pasta, kylling og soltørkede tomater
Hjemmelaget Bali kyllinggryte
2. Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Sjokolademilkshake med banan
3. Sjokolademilkshake med banan
Hjemmelaget yoghurtsjokolade
4. Hjemmelaget yoghurtsjokolade
Hjemmelaget tacogryte av karbonadedeig
5. Hjemmelaget tacogryte av karbonadedeig

 

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*