Det beste fra november

Plutselig var vi kommet til årets siste måned og julen nærmer seg med stormskritt. Julegavene er heldigvis under kontroll så da kan jeg heller bruke tiden på å eksperimentere med nye oppskrifter på kjøkkenet og kanskje litt julebakst. Hver søndag i advent har jeg et mål om å komme med en ny juleoppskrift på bloggen, så det er bare å følge med hvis du vil ha litt sunnere førjulskos.

Denne gangen har jeg bare nykommere  på topp 5 listen min, og bloggens første (og foreløpig eneste) julebakst-oppskrift har også sneket seg inn på listen.

Ellers får jeg stadig flere følgere på både Facebook, Instagram, Snapchat (sunnere_alt) og nyhetsbrev , og det gjør meg svært glad og motiverer meg til å fortsette matbloggingen:)

 

Lesernes favoritter fra november

Kjøttgrateng med potet- og blomkålmos
Kjøttgrateng med potet- og blomkålmos

1. Kjøttgrateng

Denne oppskriften har vært både en favoritt her hjemme og blant leserne på bloggen. Den er sunn nok til å spise på en hverdag og god nok til å spise selv om det er helg.

 

Pepperkakemuffins
Pepperkakemuffins

2. Pepperkakemuffins

Hvorfor ikke bytte ut pepperkakene med noen gode pepperkakemuffins? Disse var så gode at jeg på kort tid har laget to porsjoner av denne oppskriften.

 

Kylling tikka masala
Kylling tikka masala

3. Tikka masala

Indisk mat er jo utrolig  godt, og tikka masala er en av favorittene mine. På bloggen laget eg en litt magrere utgave av denne retten.

 

klassisk hjemmelaget pizza
klassisk hjemmelaget pizza

4. Klassisk hjemmelaget pizza

Av og til er det utrolig godt å lage en helt enkel pizza. Dette er oppskriften  på en klassisk hjemmelaget pizza med kjøttsaus, og minner litt om de hjemmelagede lørdagspizzaene hjemme.

 

Superenkle havre- og bananvafler
Havre- og bananvafler

5. Havre- og bananvafler

Havre- og bananvafler er et godt alternativ når man ikke har tid til de lange helgefrokostene, eller skal lage et kjapt mellommåltid på under 10 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *