Time needed: 1 time

Middagspai med purre og feta

Selv om jeg har kalt dette for en middagspai, så passer den like godt til lunsj som til middag, kald som varm. Akkurat denne middagspaien ble laget...

Kjelost (kalvedans) – Tradisjonsrett fra barndommen

I dag deler jeg en oppskrift på nok en rett som vekker frem minner fra barndommen, nemlig en skikkelig tradisjonsrett vi hjemmer kaller for kjelost....

Marrokansk lammegryte

For en måned siden skrev jeg litt om hva ekspertene tror blir mattrendene i 2018, og en av punktene på listen er mat fra...

Falafel i pita med tzatziki

I det siste har jeg forsøkt å bli flinkere til å lage kjøttfrie middager. Ikke fordi jeg har planer om å bli vegetarianer, men fordi...

Syltede rødbeter

Jeg fant noen rødbeter i grønnsaksskuffen som både tok opp vel mye plass og som etter hvert ble mindre og mindre fristende. I et plutselig...

Enkel oppskrift på Bacalao

I dag deler jeg en temmelig klassisk oppskrift på Bacalao, akkurat slik jeg liker den. Jeg synes bacalao er så utrolig godt, og i tillegg...

Saftig og hjemmelaget eplekake

Forrige helg hadde vi invitert noen venner til spillekveld her hos oss, og jeg benyttet anledningen til å servere en hjemmelaget eplekake av norske epler. Jeg fikk...

Marinerte grillspyd med tzatziki

Vi har i Oslo vært svært bortkjemt med været de siste ukene, og da blir det naturlig nok en del grillmat til middag. Faktisk så har jeg...

Hjemmelaget fiskegrateng med makaroni

Hjemmelaget fiskegrateng med makaroni lager jeg alt for sjelden. Jeg føler det er en litt avglemt rett og er heller ikke så vanskelig å lage...