Time needed: 1 time

Hjemmelaget rabarbrasyltetøy

Rabarbrasyltetøy kan jeg ikke huske at jeg har noe personlig forhold til. Tror faktisk det først er i år at jeg virkelig har fått opp...

Lasagne med halloumi

I dag deler jeg en helt ny lasagneoppskrift her på bloggen - lasagne med halloumi og gresskarkjerner. Det var en kollega av meg som tipset...

Eplekake i liten langpanne

Det er ingenting som smaker så godt som en saftig og god eplekake når de norske eplene er i sesong. Denne gangen laget jeg eplekaken...

Sommerlig falafelsalat

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men falafler er virkelig undervurdert. De har denne knasende sprø overflaten samtidig som de er myke...

Min første BBQ-saus

Jeg har faktisk aldri forsøkt å lage min egen BBQ-saus. Egentlig utrolig rart med tanke på hvor mye dårlig BBQ-saus jeg har kjøpt opp gjennom...

Skuffekake med blåbær (langpannekake)

Siden jeg har bursdag i dag (1. mai) så tenkte jeg at det passet å publisere en aldri så liten kakeoppskrift. Sjokoladekake har helt siden...

Gyros av lammekjøtt

Gyros! Når jeg har lyst på skikkelig digg helgemat, men som samtidig ikke er alt for usunn, så faller valget fort på gyros. Gyros er...

Middagspai med purre og feta

Selv om jeg har kalt dette for en middagspai, så passer den like godt til lunsj som til middag, kald som varm. Akkurat denne middagspaien ble laget...

Kjelost (kalvedans) – Tradisjonsrett fra barndommen

I dag deler jeg en oppskrift på nok en rett som vekker frem minner fra barndommen, nemlig en skikkelig tradisjonsrett vi hjemmer kaller for kjelost....

Marrokansk lammegryte

For en måned siden skrev jeg litt om hva ekspertene tror blir mattrendene i 2018, og en av punktene på listen er mat fra...

Falafel i pita med tzatziki

I det siste har jeg forsøkt å bli flinkere til å lage kjøttfrie middager. Ikke fordi jeg har planer om å bli vegetarianer, men fordi...

Syltede rødbeter

Har du noen gang lurt på hvordan man sylter rødbeter? Det er enklere enn du skulle tro, og en fin måte å ta vare på...

Enkel oppskrift på Bacalao

I dag deler jeg en temmelig klassisk oppskrift på Bacalao, akkurat slik jeg liker den. Jeg synes bacalao er så utrolig godt, og i tillegg...

Saftig og hjemmelaget eplekake

Forrige helg hadde vi invitert noen venner til spillekveld her hos oss, og jeg benyttet anledningen til å servere en hjemmelaget eplekake av norske epler. Jeg fikk...

Marinerte grillspyd med tzatziki

Vi har i Oslo vært svært bortkjemt med været de siste ukene, og da blir det naturlig nok en del grillmat til middag. Faktisk så har jeg...