Time needed: 2 timer 30 min

BBQ-pizza med kylling og rødløk

Det er alltids rom for en ny pizzavariant på bloggen, og denne gangen har jeg laget en BBQ-pizza med kylling og rødløk. Siden jeg har...

Pizza med limemarinert kylling og parmesan

Det begynner å bli en del ulike pizzaoppskrifter her på Det glade kjøkken, men det er bestandig rom for noen nye variasjoner. Denne gangen har...

Pikekyss til 17. mai

Det er ikke så ofte jeg spiser pikekyss (marengs), men til 17. mai i fjor bestemte jeg meg for å lage en variant i rødt,...

Gyros av lammekjøtt

Når jeg har lyst på skikkelig digg helgemat, men som samtidig ikke er alt for usunt, så faller valget fort på gyros. Urtemarinert kjøtt servert...

Flate og grove pitabrød

For noen uker siden laget jeg gresk gyros av lammekjøtt, og for å få en litt mer autentisk rett bestemte jeg meg for å servere...