Time needed: 20-30 min

Lettvint kyllingquesadillas med salsa og rømme

I dag har en lettvint kyllingquesadillas med salsa og rømme funnet veien til Det glade kjøkken. Egentlig perfekt når du er på jakt etter enkel...

Asiatisk gryterett

Som du sikkert har sett på bloggen så har det den siste gått mye i sommerlige oppskrifter her på Det glade kjøkken. Alt fra enkle...

Lettvint pasta med chorizo og spanske kjøttboller

Da var det bare å gyve løs på nok en uke og ønske de litt enkle hverdagsmiddagene velkommen. I dag har har publisert en lettvint...

Pannestekt laks med quinoasalat

Som oftest så ovnsbaker jeg fisken i steden for å hive den i pannen, rett og slett fordi jeg synes det kan være enklere og...

Syltet rødløk

Syltet rødløk er overraskende godt tilbehør til grillede pølser og overraskende enkelt å lage. 20-30 minutter var alt jeg trengte på å sylte rødløken og...

Lettvint pitapizza

Når samboeren er ute og reiser så går jeg ofte for lettvinte middagsløsninger, som krever liten innsats og er serveringsklare på under halvtimen. Den siste...

Torskegryte med tomat og chorizo

Denne torskegryten med chorizo og tomat er jeg rett og slett utrolig fornøyd med. Vi spiser regelmessig fisk, dvs 2-3 ganger i uken, men det...

One pot pasta med kjøttboller

Her om dagen laget jeg en ny one pot pasta-variant, denne gangen en oppskrift med blant annet kjøttboller. Hvis du ikke kjenner til konseptet "one...

Thai-inspirerte fiskekaker av laks med mangosalat

Den siste uken har jeg laget disse thai-inspirerte fiskekakene ikke mindre enn et par ganger. Nå skal jeg innrømme at det ikke bare skyldtes at...

Vegetartaco med linser og bønner

Taco kan varieres i det nesten uendelige og her på bloggen kan du finne en rekke varianter. Søker du på taco på bloggen kan du...

Ovnsbakt omelett med sopp, tomat og ost

Forrige helg hadde samboeren min bursdag så jeg hadde lyst til å gjøre litt ekstra ut av helgefrokosten. Da kom ideen om å servere små...

Pølsegryte med pasta og bønner

Pølsemiddager har fått en slags renessanse her hos oss det siste halve året. Fra å aldri spise pølse så har jeg det siste halve året...

Fiskegryte med chorizo

Jeg har laget en nydelig fiskegryte med chorizo som jeg har lyst til å dele med dere. I gryten har jeg brukt torsk, men du...

Grove scones av speltmel

Scones er utrolig enkelt å lage og kan varieres i det uendelig. Man kan enten lage de søte, søtet av sjokolade , frukt, bær eller...

Kleppsuppe (kleppmelk)

I helgen laget jeg noe jeg ikke kan huske sist jeg smakte, nemlig kleppsuppe (eller kleppmelk om du vil). Som barn fikk vi servert dette...