Time needed: 30-45 min

Nøttepålegg med sjokolade / Nutella

Jeg har en guilty pleasure jeg vil dele med dere. Jeg elsker sjokoladepålegg! Ja, hadde det ikke vært for at jeg mener at nugatti på...

Multekrem med krokankrønsj

Denne desserten laget jeg for første gang som dessert på nyttårsaften i fjor, men ble aktuell igjen da jeg ble spurt om å være chef...

Hjemmelagede fiskepinner i wraps

Hjemmelagede fiskepinner er mye bedre og sunnere enn de du finner i frysedisken i butikken. Kjøper du ferdige fiskepinner ligger andelen fisk på bare ca...

Reinsdyrskav med soppstuing og sellerirotmos

Reinsdyr, soppstuing og sellerirotmos - 3 ting jeg er svært glad i, i en og samme rett. Ikke tok det lang tid å lage heller,...

Fylt indrefilet med paprikasaus

Fylt indrefilet er enkel hverdagsmat som ikke krever så mange forberedelser. Ofte serverer jeg det bare med grønnsaker, men i dag har jeg også laget...

Viltgryte med kantarell og sjampinjong

Vi er inne i årets først høstmåned og hva passer ikke bedre enn å lage en god viltgryte med kantarell og sjampinjong. Jeg har brukt reinsdyrskav...

Fiskesuppe med blåskjell

Det er få ting som er så godt som en skikkelig god fiskesuppe!  I dag skal jeg vise deg hvor enkelt det er å lage...

Greske kjøttboller med potet og pastinakkpure

Her om dagen laget jeg greske kjøttboller og gjett om de var gode. Kjøttbollene serverte jeg sammen med potet og pastinakkpuré og noen deilige dulcita tomater...