Time needed: Mer enn 1 time

Kanelknuter av surdeig og speltmel

Ja, det tar litt tid å lage kanelknuter (og kanelsnurrer) av surdeig, men det er også verdt ventetiden. Heldigvis er den ekstra tiden bare hviletid...

BBQ-marinert kylling med persillerotpuré

Kyllingfilet er svært magert, og er en typisk hverdagsmiddag hos oss. Kjøttet har i seg selv ikke så alt for mye smak, så jeg velger...

Gresk moussaka med lam

Når jeg har litt ekstra god tid til matlaging så skjer det med jevne mellomrom at jeg lager en hjemmelaget moussaka. Moussaka er en gresk matrett,...

Oreo porsjonskake inspirert av Trine

For en tid tilbake hadde samboeren min bursdag, og øverst på kakeønskelisten stod det oreokake. Siden vi er en liten familie på bare to (hvor...

100% grove burgerbrød av speltmel

Hvorfor kjøpe burgerbrød når du kan lage mye bedre selv? Kanskje tar det litt lengre tid å lage de selv, men ser du bort i fra...

Sarah Bernhardt småkaker

Denne gangen deler jeg en av julefavorittene mine, altså Sarah Bernhardt. Småkakene ble servert hjemme hos oss i helgen da jeg hadde invitert på en...

Urtemarinert indrefilet av svin

Nå som sommeren er godt i gang så er det ikke uvanlig at det lukter grillmat når jeg åpner vinduet eller sitter ute på balkongen....