Godt nyttår til alle faste og nye følgere! Håper dere har hatt både en fin jul- og nyttårsfeiring. Selv hadde jeg en rolig feiring på fjellet med samboer og vår firbeinte.
Vipps så var vi over i 2022, og etter et opphold i ukemenyene de siste ukene er det på tide å vende tilbake til gamle vaner. Mange av dere har kanskje laget waldorfsalat i julen, og har derfor en bunt med stangselleri liggende. Derfor er stangselleri en gjenganger i flere av oppskriftene i denne ukemenyen. Er du ikke så stor fan av stangselleri så kan den også utelates, men jeg vil utfordre deg til å bli mer kjent med denne grønnsaken. Ellers tenkte jeg at mange kanskje har rester av røkelaks etter en julefrokosten. Jeg har derfor dristet meg til å ta med en oppskrift på hvit pizza med røkelaks i årets første ukemeny.
Håper årets første ukemeny faller i smak!
Mandag: Linsegryte med kokosmelk og blomkål
Tirsdag: Fiskekaker i wrap
Onsdag: Wok med chili og banan
Torsdag: One pot kremet suppe med svin
Fredag: Hvit pizza med røkelaks
Lørdag: Barnevennlig lasagne
Søndag: Fiskesuppe med torsk og reker
Ukens brød: Grovbrød med rug
Ukens søte: Ostekake av julens kjeks