Ukemeny uke 10/2021

Hei søndag! Da var det på tide med en ny ukemeny! Og denne gangen er det litt av hvert som dukker opp på menyen. Jeg starter uken med en utrolig populær pølsegrateng. Litt senere uti uken skal vi både innom en viral middagsrett, vi skal lage en sunnere (men vel så god) tacovariant, før vi tar helg med både fløtegratinerte poteter og en deilig formrett på søndagsmenyen. Ja, og så har jeg lagt ved en oppskrift på saftige skolebrød og en god påleggsalat, om du kose deg litt ekstra. Som vanlig er det en fin blanding av kjøtt, fisk og vegetar på ukemenyen. Håper du finner noe som frister!

Mandag: Pølsegrateng
Tirsdag: Laksetaco med mangosalsa
Onsdag: TikTok-pasta
Torsdag: Skrei med eple- og blomkålpuré og chorizosalsa
Fredag: Pizza med chorizo
Lørdag: Indrefilet med fløtegratinerte poteter
Søndag: Shepherd’s pie
Ukens bakst: Skolebrød (skoleboller)
Ukens pålegg: Kreolsk kyllingsalat

Pølsegrateng med makaroni
Pølsegrateng
Laksetaco med mangosalsa
Laksetaco med mangosalsa
Tiktok pasta underveis
TikTok-pasta
Stekt skrei med chorizo
Skrei med chorizo
Pizza med chorizo
Pizza med chorizo
Biff og fløtegratinerte poteter
Biff med fløtegratinerte poteter
Shepherd's pie
Shepherd’s pie
Saftige skoleboller
Skolebrød (skoleboller)
Kreolsk kyllingsalat
Kreolsk kyllingsalat

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*