Vi går sakte men sikkert mot sommer, og kanskje aller først 17. mai. Dette setter sitt avtrykk på ukemenyen for den kommende uken. Det begynner det å bli sesong for asparges flere steder i landet, så jeg tenkte at det passet fint å ta med en aspargessuppe i menyen. Jeg også tatt med en Filippinsk rett, proppfull av smak, og en nydelig hjortebiff. Disse kan jeg også anbefale å teste ut.
Siden det nærmer seg 17. mai så har du kanskje allerede begynt å tenke på hva du skal diske opp med til den store dagen. Pavlova har i mange år vært populær, men i år vil jeg slå et slag for budapestrull. En slags blanding av rullekake og kvæfjordkake, tør gjette på at det ikke er så mange som har smakt den.
Håper menyen kan være til inspirasjon for uken som kommer!
Mandag: Aspargessuppe
Tirsdag: Fiskepinner i wrap
Onsdag: Kyllinggryte med pasta og chorizo
Torsdag: Laksegryte med paprika og sukkererter
Fredag: Italiensk pizza med spekeskinke
Lørdag: Kylling adobo
Søndag: Hjortebiff med nøttesmør og karamelliserte gulrøtter
Ukens maikake: Budapestrull
Ukens tilbehør: Potetsalat