Ukemeny uke 2/2023

Vi går inn i årets andre uke med en sunn og fargerik ukemeny. Jeg tenkte at flere av dere kanskje har liggende noen rester av stangselleri og rosenkål etter jul, derfor har jeg tatt med noen oppskrifter hvor disse råvarene gjerne kan inngå.

Det er mye godt som gjemmer seg i ukemenyen, men jeg vil kanskje spesielt løfte frem oppskriften på biff chop suey og den kremede kyllingformen. Begge oppskrifter er også godt likt blant følgerne, og sistnevnte oppskrift fikk jeg så sent som i går en hyggelig tilbakemelding om hvor god den var.

Blir du inspirert av ukemenyer? I kokeboken min, Mat du blir glad av, har jeg satt sammen flere varierte ukemenyer som jeg håper kan være til glede for mange. I boken er det særlig de kjappe hverdagsmiddagene som har fått fokus, og nesten alle oppskriftene kan lages på under halvtimen.
Forhåndsbestill og les mer om boken hos Frisk Forlag

Ukemeny uke 2/2022

Mandag: Biff chop suey
Tirsdag: Torskegryte med tomat og chorizo
Onsdag: Pestofylt svinefilet med søtpotetpuré
Torsdag: Soyamarinert laks med kremet spinat
Fredag: Kremet kyllingform
Lørdag: Panerte kyllingbryst
Søndag: Fatteh med kikerter
Ukens gjærbakst: Grove rundstykker med havrekli
Ukens mellommåltid: Smoothieskål med blåbær og granola


Biff chop suey med ris
Biff chop suey
Torskegryte med chorizo og tomat
Torskegryte med chorizo og tomat
Svinerull med pesto og rosenkål
Pestofylt svinefilet med søtpotetpuré
Soyamarinert laks
Soyamarinert laks med kremet spinat
Helgens kyllingform
Kremet kyllingform
panert kyllingfilet med fløtesaus
Panerte kyllingbryst
Fatteh - vegetar
Fatteh med kikerter
Grove rundstykker klar for steking
Grove rundstykker med havreli
Smoothieskål med blåbær
Smoothieskål med blåbær og granola

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*