Til uken er det ikke hvilken som helst uke, men en uke fylt opp av både 17. mai, “himmelspretten” og inneklemt fredag. Det betyr at det må gjøres plass for ekstra mye godt i ukemenyen, både middager og oppskrifter som kan serveres i anledning av 17. mai. Nå som vi går mot sommeren forsøker jeg ekstra mye fokus på salater, i tillegg er jo aspargesen endelig i sesong.
Håper ukemenyen kan være til inspirasjon!
Mandag: Cæsarsalat
Tirsdag: Panert sei med mangosalat
Onsdag: Rømmegrøt
Torsdag: Pølsesalat
Fredag: Pizza med jalapeños og fetaost
Lørdag: Burger med karamellisert løk, bacon og blåmuggost
Søndag: Sei piccata
Bakst til 17. mai: Bløtkake med jordbær- og vaniljekrem
Tips til frokosten: Baconsurret asparges
Kan også tipse om innlegget 10 kaker og desserter til 17. mai.