Ukemeny uke 21/2022

Nok en uke, nok en ukemeny. Også denne gangen har jeg forsøkt å få med et stort et stort spekter av ulike oppskrifter, blant annet noen oppskrifter basert på sesong.

Hvis jeg skal dra frem noe av det du finner i ukemenyen, så må jeg nesten nevnte oppskriften på biff og brokkoli. Denne er god altså! Og dersom du har planlagt grilling så kan jeg anbefale en oppskrift på svinekoteletter med soppsaus, samt en vannmelonsalat med fetaost. Nå som det er nye og friske skudd på grantrantrærne kan du også jo bruke anledningen til å lage granskuddsirup. En litt spesiell smak, men synes det kan være godt på eksempelvis iskrem, eller bruke det i en drink. Ellers er jo den norske aspargesen i sesong nå, så da tenkte jeg det kunne være gøy å tips om oppskriften på pizza med asparges og chorizo.

Håper du finner mye inspirasjon for uken som kommer gjennom ukemenyen!

Mandag: Fylte paprika med ris og bønner
Tirsdag: Laks med kokosris og mangosalat
Onsdag: Biff og brokkoli
Torsdag: Plukkfisk med gulrot og erter
Fredag: Pizza med asparges og chorizo
Lørdag: Svinekoteletter med soppsaus
Søndag: Tom kha gai
Ukens salat: Vannmelonsalat med fetaost
Ukens spesielle: Granskuddsirup

Fylte paprika med ris og bønner
Fylte paprika
Ovnsbakt laks med kokosris og mangosalat
Laks med kokosris og mangosalat
Biff og brokkoli
Biff og brokkoli
Plukkfisk med gulrot og erter
Plukkfisk med gulrot og erter
Pizza med chorizo og asparges
Pizza med asparges
Svinekoteletter med sjampinjongsaus
Svinekoteletter med soppsaus
Tom kha gai
Tom kha gai
Vannmelon og fetaostsalat
Vannmelonsalat med fetaost
Granskuddsirup
Granskuddsirup

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*