Ukemeny – Uke 25/2024

Ukemenyen for den kommende uken byr på varierte retter. Her finner du blant annet barndommens kleppsuppe (kleppmelk, bollemelk mm), en fargerik thaisalat, stirmlet kylling i kremet parmesansaus og en nydelig rabarbrasuppe med jordbær. Nå er også den norske spisskålen i sesong, og hva passer vel bedre enn å ta med en oppskrift på grillet spisskål med sitronsaus. Et enkelt og god tilbehør til grillmaten.

Håper menyen kan være til inspirasjon for den kommende uken.

Mandag: Kleppsuppe
Tirsdag: Stekt sei med mangosalat
Onsdag: Thaisalat med biff
Torsdag: Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Fredag: Tacograteng
Lørdag: Strimlet kylling i parmesansaus
Søndag: Fiskesuppe med blåskjell
Ukens søte: Rabarbrasuppe med jordbær
Ukens tilbehør: Grillet spisskål med sitronsaus

Kleppsuppe
Kleppsuppe
Sei med mangosalat og kokosris
Thaisalat
Thaisalat
Baligryte
Bali kyllinggryte
Hjemmelaget tacograteng
Tacograteng
Strimlet kylling i parmesansaus
Strimlet kylling i parmesansaus
Fiskesuppe med blåskjell
Fiskesuppe med blåskjell
Rabarbrasuppe med jordbær og is
Rabarbrasuppe med jordbær
Grillet spisskål med sitronsaus
Grillet spisskål med sitronsaus

2 Kommentarer

  1. Aud Histøl

    Jeg har kjøpt boken din.Inspirerende oppskrifter,bilder og historiene .Har også fått oppskriftene på mail over lang tid.og det er stadig på menyen min.Takk, du lager velsmakende .estetiske retter som alltid blir satt pris på.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*