I ukemenyen for den kommende uken har jeg fått på plass mye spennende. Her finner du blant annet et par litt eksotiske, men akk så gode middagsretter, en kjent barndomsklassiker med en vri og en kremet “one pot” med pølser. Jeg har også sneket med en sjokoladekakeoppskrift dersom du er på jakt etter noe søtt, og tatt med en oppskrift på veldig luftige rundstykker.
Som vanlig forsøker jeg å få til en fin variasjon av både kjøtt, fisk og kjøttfritt.
Håper ukemenyen kan være til inspirasjon for uken som kommer!
Mandag: Rød linsesuppe med kikerter
Tirsdag: Kyllingkjøttboller i soppsaus
Onsdag: Ovnsbakt skrei med syltet gulrot (bruk gjerne torsk i mangel på skrei)
Torsdag: Kremet one pot med pølser
Fredag: Pad krapow
Lørdag: Fatteh
Søndag: Plukkfisk med chorizo
Ukens gjærbakst: Luftige rundstykker
Ukens søte: Sjokoladekake i langpanne med kokosdryss