Ukemeny – uke 3/2024

En ny ukemeny er på plass og også denne gangen har jeg forsøkt å sette sammen en variert meny, bestående av både kjøtt, fisk og kjøttfritt. Her finner du både supper, gryter og formretter, noe for enhver smak. Det er vanskelig å bare plukke ut én favoritt fra ukemenyen, men jeg vet at både tacosuppen med kylling har blitt utrolig populær etter at jeg la den ut for noen måneder siden. Det samme har den kremede gryten med svin og sopp og den soyaglaserte laksen. Selv er jeg også glad i lasagnen med halloumiost. Alt i alt en ukemenyen fylt med mange favoritter.

Håper menyen kan være til inspirasjon for den kommende uken.

Mandag: Spicy tortellinisuppe med chorizo og eple
Tirsdag: Soyaglasert laks
Onsdag: Gryte med svin og sopp
Torsdag: Stekt sei med mangosalat
Fredag: Kremet tacosuppe
Lørdag: Lasagne med halloumi
Søndag: Hjemmelagede karbonader
Ukens saus: “Fløtesaus” uten laktose
Ukens søte: Snickersbiter

Spicy suppe med tortellini, chorizo og eple
Spicy tortellinisuppe med chorizo
Soyaglasert laks
Soyaglasert laks
Gryte med svin og sopp
Kremet gryte med svin og sopp
Stekt sei med mangosalat og kokosris
Panert sei med mangosalat
Kremet tacosuppe med kylling
Kremet tacosuppe med kylling
Lasagne med halloumi
Lasagne med halloumi
Karbonader
Karbonader
Melkfri fløtesaus
“Fløtesaus” uten laktose
Snickersbiter med dadler
Snickersbiter

4 Kommentarer

  1. Takk for det gamle året med mange gode oppskrifter! Starter det nye med svin og sopp i dag! Hadde tatt ut av frysen før jeg leste ukemenyen. Og det var midt i blinken! Ha en fin helg!
    Mvh Harriet

  2. Hei, og takk for utrolig mange gode middagsideer spesielt!
    Boken din er allerede godt i bruk her 🙂 og jeg syntes du har så enkle og gode fremgangsmåter, samt masse fine tips til å gjøre rettene glutenfrie – det er til så god hjelp!

    • Rolf-Anders Vollan

      Hei Barbro,
      Jeg brukte mye tid på å skrive fremgangsmåtene enkle og godt forklarte, så det setter jeg veldig stor pris på å få tilbakemelding om 🙂 Takk!

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*