Ukemeny uke 31/2023

Tilbake til hverdagen og trenger litt starthjelp på middagsuken? Nå er ukemenyen for den kommende uken er klar. Som vanlig har jeg forsøkt å sette sammen en variert meny med ulike typer kjøtt, fisk og kjøttfritt. Skal jeg dra frem noen favoritter denne gangen må det bli den nye oppskriften min på pasta med kylling og rosépeppersaus. Den er magisk god. Og så må jeg fremsnakke panna cottaen, som er min sommerdessert nr. 1.

Håper menyen kan være til inspirasjon for den kommende uken.

Mandag: Larb
Tirsdag: Kremet torskepanne med cajun
Onsdag: Sommerruller med kylling og peanøttsaus
Torsdag: Tacosalat
Fredag: Pizza med aubergine
Lørdag: Pasta med kylling og rosépeppersaus
Søndag: Grillet sjøkreps med urtesmør
Ukens bær: Rørt rips
Ukens dessert: Panna cotta med bakt rabarbra

Blir du inspirert av ukemenyer? I kokeboken min, Mat du blir glad av, har jeg satt sammen flere varierte ukemenyer som jeg håper kan være til glede for mange. I boken er det særlig de kjappe hverdagsmiddagene som har fått fokus, og nesten alle oppskriftene kan lages på under halvtimen. Du kan lese mer om boken og kjøpe den på nett både hos Frisk ForlagArkNorli mm, og i de fleste fysiske bokhandlere.

Larb
Larb
Kremet torskepanne med cajun
Kremet torskepanne med cajun
Sommerruller med kylling og peanøttsaus
Sommerruller med peanøttsaus
Tacosalat
Tacosalat
Pizza med aubergine
Pizza med aubergine
Spagetti med kylling og peppersaus
Pasta med kylling og rosépeppersaus
Grillet sjøkreps
Grillet sjøkreps med urtesmør
Rørt rips
Rørt rips
Panna cotta med bakt rabarbra
Panna cotta med bakt rabarbra

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*