Tilbake til hverdagen og trenger litt starthjelp på middagsuken? Nå er ukemenyen for den kommende uken er klar. Som vanlig har jeg forsøkt å sette sammen en variert meny med ulike typer kjøtt, fisk og kjøttfritt. Skal jeg dra frem noen favoritter denne gangen må det bli den nye oppskriften min på pasta med kylling og rosépeppersaus. Den er magisk god. Og så må jeg fremsnakke panna cottaen, som er min sommerdessert nr. 1.
Håper menyen kan være til inspirasjon for den kommende uken.
Mandag: Larb
Tirsdag: Kremet torskepanne med cajun
Onsdag: Sommerruller med kylling og peanøttsaus
Torsdag: Tacosalat
Fredag: Pizza med aubergine
Lørdag: Pasta med kylling og rosépeppersaus
Søndag: Grillet sjøkreps med urtesmør
Ukens bær: Rørt rips
Ukens dessert: Panna cotta med bakt rabarbra
Blir du inspirert av ukemenyer? I kokeboken min, Mat du blir glad av, har jeg satt sammen flere varierte ukemenyer som jeg håper kan være til glede for mange. I boken er det særlig de kjappe hverdagsmiddagene som har fått fokus, og nesten alle oppskriftene kan lages på under halvtimen. Du kan lese mer om boken og kjøpe den på nett både hos Frisk Forlag, Ark, Norli mm, og i de fleste fysiske bokhandlere.