Ukemeny for uke 33/2021

Det er noen uker siden jeg kom tilbake på jobb, og det er i grunn litt godt med litt mer struktur i hverdagen. Også besøksstatistikken viser at følgerne mine begynner å vende tilbake på jobb, og som før er ukemenyene veldig populære.

Nå er en ny ukemeny satt sammen, og som alltid så har jeg forsøkt å få til en fin blanding av både kjøtt, fisk og kjøttfritt. Denne uken har jeg fått inn et par kjøttfrie middagsretter, og du vil kanskje se at det er noen ingredienser som går igjen i flere retter. Et godt tips fra meg er å lage en større porsjon med fiskegrateng når du går i gang. Frys ned restene i porsjonsformer, som du fryser ned. Nydelig mat utover høsten når tidsklemma innhenter deg! Ja og så må du ikke gå glipp av blåbærpaien med vaniljekrem, mens blåbærene fortsatt er i sesong. Den er aldeles nydelig!

Håper du finner mye god inspirasjon i ukemenyen for uken som kommer!

Mandag: Tortellinigryte
Tirsdag: Fiskesuppe med torsk og reker
Onsdag: Blomkålsuppe med sprøstekte kikerter
Torsdag: Nuddelsuppe med kylling
Fredag: Tacosalat med biffstrimler
Lørdag: Shepherd’s Pie
Søndag: Hjemmelaget fiskegrateng
Ukens syltetøy: Plommesyltetøy med ingefær
Ukens pai: Blåbærpai med vaniljekrem

Kjøttfri tortellinigryte
Tortellinigryte
Fiskesuppe med torsk og reker
Fiskesuppe med torsk og reker
Blomkålsuppe med sprø kikerter
Blomkålsuppe med sprø kikerter
Nuddelsuppe med kylling
Nuddelsuppe med kylling
Tacosalat med biffstrimler
Tacosalat med biffstrimler
Shepherd's pie
Shepherd’s Pie
Luftig fiskegrateng
Hjemmelaget fiskegrateng
Plommesyltetøy med ingefær
Plommesyltetøy med ingefær
Blåbærpai
Blåbærpai med vaniljekrem

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*