Å følge en ukemeny kan være en fin måte å spare tid og penger på. I ukemenyene jeg publiserer på bloggen forsøker jeg bestandig å sette sammen en meny bestående av både kjøtt, fisk, fugl og kjøttfritt. I tillegg forsøker jeg også å tenke på råvarer som er i sesong, slik at du kan utnytte de mens de er på sitt aller beste.
I ukemenyen for den kommende uken finner du litt av hvert. Starter uken med en kjøttfri tortellinigryte, deretter følger det et par fiskeretter (gulrotsuppen med torsk er forøvrig nydelig) og en gryte med kylling og chorizo, før vi så går inn i helgen. Denne gangen greide jeg ikke bestemme meg for én pizzaoppskrift, så jeg valgte rett og slett ut 12 stk. Når det er helg har du kanskje litt bedre tid til matlaging, og jeg har i så fall tipset om en oppskrift på fritert kylling samt en hjemmelaget kjøttpudding. I denne menyen finner du altså mange gode middager gjennom hele uken, og hvis du vil kose deg litt ekstra så kan du jo diske opp med vaniljeis med lune blåbær og peanøtter. En utrolig enkel og god dessert!
Håper menyen er til inspirasjon 🙂
Mandag: Tortellinigryte
Tirsdag: Gulrotsuppe med torsk, kokos, lime og chili
Onsdag: Kyllinggryte med pasta og chorizo
Torsdag: Laksewrap med mangosalsa
Fredag: Pizza | 12 utvalgte pizzaoppskrifter
Lørdag: Fritert kylling med mangoglaze
Søndag: Kjøttpudding
Ukens suppe: Potetsuppe med bacon
Ukens bær: Vaniljeis med lune blåbær og peanøtter