Aldri før har ukemenyene mine blitt så godt lest, og jeg får stadig nye leserekorder. Noe av den største motivasjonen min til å fortsette er alle de gode tilbakemeldingene dere gir meg, både når det gjelder menyer og oppskrifter. Særlig gøy er det når dere deler maten dere lager med meg på Instagram. Tagg gjerne meg med @detgladekjokken i maten dere lager, så får jeg varsel når jeg er inne.
Denne gangen er jeg ekstra fornøyd ukemenyen jeg har satt sammen. Ikke bare har jeg fått en fin kombinasjon av kjøtt, fisk og uten kjøtt, men jeg synes også jeg har greid å utnytte de norske grønnsakene som er i sesong akkurat nå. Håper dere finner den like inspirerende!
Mandag: Linsegryte med kokosmelk og blomkål
Tirsdag: Laksepanne med kremet mango chutney
Onsdag: Kylling med pasta, pesto og bortgjemt brokkoli
Torsdag: Tomatsuppe med kylling og chorizo
Fredag: Pasta med biff i fløtesaus
Lørdag: Marokkansk lammegryte med rotgrønnsaker
Søndag: Stekt kveite med mangosalat
Ukens suppe: Potetsuppe med bacon
Ukens tilbehør: Kanelsnurrer/skillingsboller