I ukemenyen for den kommende uken finner du mye godt. Som vanlig forsøker jeg å variere mellom ulike typer kjøtt, fisk, kylling og inkludere en kjøttfri middag i hver meny. Jeg synes det er fint å bruke de råvarene som er i sesong, gjerne kortreiste. I menyen for den kommende uken finner du derfor ingredienser, som lam, gulrøtter, purreløk, persille- og sellerirot, kantareller og blåbær.
Denne gangen synes jeg det er umulig å velge ut bare noen favoritter, for her er det virkelig mye godt! Håper den kan være til inspirasjon.
Mandag: Torsk med eple- og blomkålpuré med chorizosalsa
Tirsdag: Kremet suppe med tortellini og italienske pølser
Onsdag: Rød linsesuppe med kikerter
Torsdag: Plukkfisk med makaroni
Fredag: Hvit pizza med kantareller og bacon
Lørdag: Kylling adobo
Søndag: Lammefrikassé
Ukens søte: Blåbærstang med marsipan
Ukens frokost/lunsj: Grønne vafler
Takk for flott oppskrifter og enestående bruksanvisning
Takk for hyggelig tilbakemelding en mandags kveld ☺️