I ukemenyen for uke 38 kan jeg friste med både gryter, supper og formretter. Denne gangen har jeg blant annet tatt med en hjemmelaget variant av en kjent poseklassiker, nemlig hjemmelaget Bali kyllinggryte. Nå er også norsk lam og rotgrønnsaker i sesong, så hva passer ikke bedre enn å ta med oppskriften på den marokkanske lammegryten? Dette er en populær rett blant mange. Skal du servere kjøtt og er på utkikk etter en god saus – test ut peppersausen jeg linker til under. Den er fantastisk god! Dette er bare noe av det gode jeg kan friste med i menyen under, og som vanlig har jeg satt sammen en meny av både kjøtt, fisk og kjøttfritt. Håper den kan være til inspirasjon!
PS! Visste du at i boken min, Mat du blir glad av, så har jeg et eget kapittel med ukemenyer. I tillegg er hvert kapittel satt sammen med et godt utvalg av oppskrifter av ulike typer kjøtt, fisk og kjøttfritt, slik at du enkelt skal kunne spise variert. Les mer om Mat du blir glad av.
Mandag: Indisk linsegryte
Tirsdag: Stekt kveite med mangosalat
Onsdag: Hjemmelaget Bali kyllinggryte
Torsdag: Sellerirotsuppe med eple
Fredag: Thaiform med kylling
Lørdag: Marokkansk lammegryte med rotgrønnsaker
Søndag: Hjemmelaget fiskegrateng
Gjærbakst: Luftige rundstykker
Tips til saus: Peppersaus