I ukemenyen for uke 44 har jeg fått plass for mange ulike typer oppskrifter. Kanskje får du et gresskar (eller gresskarkjøtt) til overs etter en overstått halloween, du trenger en varmende suppe, en skikkelig søndagsklassiker eller kanskje har lyst til å prøve deg på en fillipinsk rett? Dette er noen av rettene du finner i ukemenyen for uken som kommer. Og som vanlig har jeg forsøkt å få til en blanding av ulike typer kjøtt, fisk og kjøttfritt.
Håper du finner noe som frister!
Mandag: Kremet gresskarsuppe
Tirsdag: Pannestekt laks med quinoasalat
Onsdag: Varmende tomatsuppe med svin og eple
Torsdag: Fiskeburger med mangosalsa
Fredag: Pasta med biff i fløtesaus
Lørdag: Kylling adobo
Søndag: Kjøttpudding
Ukens tilbehør: Brokkolisalat med granateple
Ukens søte gjærbakst: Statoilboller
Forrige uke ble det kylling adobo veldig godt, fiskeburger med mangosalsa. Godt det og, og pasta med biff i fløtesaus. Gode retter. Fint med nye middagsretter.
Så hyggelig å høre at oppskriftene på bloggen innfrie 🙂