Ukemeny uke 44/2021

I ukemenyen for uke 44 har jeg fått plass for mange ulike typer oppskrifter. Kanskje får du et gresskar (eller gresskarkjøtt) til overs etter en overstått halloween, du trenger en varmende suppe, en skikkelig søndagsklassiker eller kanskje har lyst til å prøve deg på en fillipinsk rett? Dette er noen av rettene du finner i ukemenyen for uken som kommer. Og som vanlig har jeg forsøkt å få til en blanding av ulike typer kjøtt, fisk og kjøttfritt.

Håper du finner noe som frister!

MandagKremet gresskarsuppe
TirsdagPannestekt laks med quinoasalat
OnsdagVarmende tomatsuppe med svin og eple
TorsdagFiskeburger med mangosalsa
FredagPasta med biff i fløtesaus
LørdagKylling adobo
SøndagKjøttpudding
Ukens tilbehør: Brokkolisalat med granateple
Ukens søte gjærbakst: Statoilboller

Gresskarsuppe med gulrot
Kremet gresskarsuppe
Pannestekt laks med quinoasalat og lettrømme
Pannestekt laks med quinoasalat
Spicy tomatsuppe med svin og eple
Varmende tomatsuppe med svin og eple
Fiskeburger med mangosalsa
Fiskeburger med mangosalsa
Biff og pasta i fløtesaus
Pasta med biff i fløtesaus
Kylling adobo
Kylling adobo
Kjøttpudding med brunsaus
Kjøttpudding
Brokkolisalat med granateple
Brokkolisalat med granateple
Boller
Statoilboller

2 Kommentarer

  1. Gro Strøm

    Forrige uke ble det kylling adobo veldig godt, fiskeburger med mangosalsa. Godt det og, og pasta med biff i fløtesaus. Gode retter. Fint med nye middagsretter.

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*