Så fort ukene går for tiden, synes jo det ikke er lenge siden jeg publiserte forrige ukemeny på bloggen. Med tanke på pressekonferansen tidligere denne uken, så er i grunn det like greit. La oss gjøre en god innsats nå folkens, så blir desember måned litt lysere!
I denne ukemenyen har jeg fått med ekstra mange deilige oppskrifter. Det er en del ingredienser som går igjen i menyen, deriblant ingefær, chili, yoghurt og basilikum, som gjør det enklere å unngå matsvinn. Og som før så har jeg fått med en fin blanding av kjøtt, fisk og kjøttfritt. Har også tatt med to andre populære oppskrifter, en på brød og en oppskrift på kokosboller. Sistnevnte laget jeg til jul i fjor, men er i grunn ingen julekake og blir godt lest hele året.
Håper ukemenyen faller i smak!
Mandag: Gulrotsuppe med torsk, kokos, lime og chili
Tirsdag: Nanbrød med krydderstekte kikerter og yoghurtdressing
Onsdag: Pølsegrateng
Torsdag: Lakseburger med mango- og eplesalat
Fredag: Pizza med pepperoni og ananas
Lørdag: Pasta med biff i fløtesaus
Søndag: Lam tikka masala
Ukens grovbakst: Grovt brød med linfrø og gresskarkjerner
Ukens søte: Kokosboller








