I ukemenyen for den den kommende uken kan du som vanlig finne en blanding av kjøtt, fisk og kjøttfritt. Denne gangen er det kanskje særlig oppskriften på sei i parmesan- og paprikasaus og kremet cajun kylling jeg vil dra frem. Fiskepannen har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger av dere lesere nå i høst, og føles ikke så “fiskete” som mange fiskeretter. Kremet cajun kylling er også en skikkelig digg middagsrett, som bare skal nytes.
Håper på menyen kan være til inspirasjon for den kommende uken!
Mandag: Sei i parmesan- og paprikasaus
Tirsdag: Kremet sopp med potetmos
Onsdag: Minestronesuppe
Torsdag: Kremet laksepanne med crème fraîche
Fredag: Eltefri pepperonipizza
Lørdag: Kremet cajun kylling
Søndag: Lam tikka masala
Ukens søte: Kokosboller
Ukens lunsjtips: Vaffeltoast med ost og skinke
Takk for fine oppskrifter. Jeg prøver mest brød oppskrifter. I går skulle jeg bruke opp gresskar kjerner og helkorn som jeg la i vann og hadde i kjøkkemaskin så det ble som mel.Veldig godt og jeg syns det er viktig å ta vare på det melet en har i skapet og bruke de opp.Berre et tips.Nytt for meg å bruke kaldt vann og la deigen jobbe for å bli varm.mvh Sigrunn.
Tusen takk 🙂
Tusen takk for masse gode oppskrifter.♥️Her er det mange variasjoner og for en hver smak 😊👍
Hurra! 🙂