Ukemenyene jeg deler her på bloggen blir stadig mer populære, og det er så gøy å se at det er så mange som lar seg inspirere. I denne ukemenyen er det, som bestandig, en fin variasjon av kjøtt, fisk, fugl og kjøttfritt. Om jeg skal forsøke å komme med en rød tråd, så vil jeg kanskje si at gulrot, granateple og hodekål er ingredienser som går igjen i flere av oppskriftene.
Håper ukemenyen kan gi deg mye god inspirasjon for uken som kommer!
Mandag: Wok med karbonadedeig og cashewnøtter
Tirsdag: Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon
Onsdag Kyllingsalat med couscous og feta
Torsdag: Limemarinert laks med avokado- og eplesalat
Fredag: Hvit pizza med kantareller og bacon
Lørdag: Vegetarlasagne
Søndag: Marokkansk lammegryte med rotgrønnsaker
Ukens bakst: Gulrotmuffins med kremostglasur
Ukens helgefrokost: Havrevafler med cottage cheese








