Ukemeny – uke 5/2024

Ukemenyen for den kommende uken er klar, og denne gangen kan jeg blant annet friste med en populær grateng og en oppskrift med skrei. Får du ikke tak i skrei, er det så klart ikke noe problem å bruke vanlig torsk istedenfor. Er du på utkikk etter en enkel og frisk dessert, kan jeg tipse om panna cottaen med bringebærsaus. Dette er en av mine “go to”-desserter om vi har middagsbesøk. Kan også lages i dager i forveien.

Håper ukemenyen er til inspirasjon!

Mandag: Tikka masala med blomkål
Tirsdag: Skrei med eplesmørsaus
Onsdag: Krydret suppe med kikerter og chorizo
Torsdag: Kremet laksepanne med créme fraîche
Fredag: Pizza parma
Lørdag: Grateng med kjøttsaus og makaronistuing
Søndag: Klassisk finnbiff
Gjærbakst: Rundstykker med solsikkekjerner
Dessert: Panna cotta med bringebærsaus

Tikka masala med blomkål
Tikka masala med blomkål
Skrei med eplesmørsaus
Skrei med eplesmørsaus
Krydret suppe med kikerter, linser og chorizo
Krydret suppe med kikerter og chorizo
Laksepanne med creme fraiche
Kremet laksepanne med creme fraiche
Pizza parma
Pizza parma
Grateng med kjøttsaus og makaronistuing
Grateng med kjøttsaus og makaronistuing
Hjemmelaget finnbiff med bacon
Finnbiff
Rundstykker med solsikkekjerner
Rundstykker med solsikkekjerner
Panna cotta med bringebærsaus
Panna cotta med bringebærsaus

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*