Ukemeny uke 50/2022

Hei hå, nå er det snart jul igjen. Innser at dette blir siste ordinære ukemeny før julemiddagene skal gjøre sitt inntog. Forutenom litt julebakst og kos, så er ukemenyen for den kommende uken slik den pleier å være. Her frister jeg som vanlig med en variert middagsmeny, til både hverdager og helg.

Denne uken synes jeg det er ekstra mye godt i ukemenyen, og det er vanskelig å plukke ut bare noen få favoritter. Den toskanske kyllingen er definitivt en av favorittene denne uken, og så holder jeg også en knapp på de krydderstekte kikertene og oppskriften på pad krapow. Men her er det altså mye godt gjennom hele uken. Håper menyen kan være til inspirasjon for den kommende uken.

Mandag: Pitabrød med krydderstekte kikerter
Tirsdag: Pad krapow
Onsdag: Kjapp ertesuppe med saltflesk
Torsdag: Cajun laks med mangosalsa
Fredag: Hvit pizza med skinke og chorizo
Lørdag: Toskansk kylling i kremet parmesansaus
Søndag: Kokt kveite med sandefjordsmør og agurksalat
Ukens juledrikk: Vin chaud
Bakst til jul: Daimiskake

Pitabrød med krydderstekte kikerter
Pitabrød med krydderstekte kikerter
Pad krapow
Pad krapow
Kjapp ertesuppe med saltflesk
Kjapp ertesuppe
Cajun laks med avokadosalsa
Cajun laks med mangosalsa
Hvit pizza
Hvit pizza med skinke og chorizo
Toskansk kylling i parmesansaus
Toskansk kylling
Kokt kveite
Kveite med sandefjordsmør
Vin chaud
Vin chaud
Daimiskake
Daimiskake

Gi en tilbakemelding

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*